Digital marknadsföring
Vad vi gör

Digital marknadsföring

I en allt mer digital värld är det viktigare än någonsin att ha en stark online närvaro för att nå sin målgrupp. Genom en kombination av strategiskt innehåll och användning av sociala medier kan ni få ut ert budskap till en stor publik, bygga långvariga relationer och stärka ert varumärke. Vi erbjuder tjänster för digital marknadsföring, inklusive SEO-optimerat innehåll, nyhetsbrev och hantering av sociala medier - som hjälper er att nå era mål och expandera verksamheten.

Varför digital marknadsföring?

Genom att använda digitala kanaler som sociala medier, sökmotorer och e-post, kan företag nå en större publik och förstärka sitt varumärkesmedvetande. Digital marknadsföring ger också möjlighet till målgruppssegmentering och mätbarhet av viktiga nyckeltal, vilket gör det möjligt att justera och förbättra kampanjer i realtid. På så sätt kan företag maximera sina investeringar i marknadsföring och få en större return on investment.

Innehåll som syns i sökmotorer

Som en del av våra tjänster så erbjuder vi hjälp med att skapa och formulera SEO-optimerat innehåll för hemsidor. Det inkluderar bland annat kundcase, kategoritexter och övrig information som ni vill förmedla till era besökare online. Vi använder de senaste teknikerna och strategierna för sökmotoroptimering för att säkerställa att innehållet når fram till tänkt målgrupp på ett effektivt och lättförståeligt sätt. 

Vi arbetar tätt med våra kunder för att förstå behov och mål, och genom att leverera högkvalitativt och relevant innehåll ökar varumärkes synlighet online som i sin tur leder till ökad försäljning.
Bild

Håll kontakten med nyhetsbrev

Nyhetsbrev är ett effektivt verktyg att uppehålla och stärka relationen mellan kunderna och verksamheten. Dela viktig information och sprida kampanjer med en autentisk ton för att generera återkommande kunder. 

Vi stöttar er med skrivande och utskick av nyhetsbrev med mål att göra processen så smidig och stressfri för er som möjligt. Processen börjar med att förstå era mål och målgrupper, och sedan utvecklar vi innehållet i nyhetsbrevet i samspel med er - det är ni som är experter inom er bransch.

När innehållet är klart skickar vi ut nyhetsbrev till rätt målgrupp och följer upp med en detaljerad rapport om prestanda. Så ni kan fokusera på det ni gör bäst och lämna skrivandet till oss!

Direkt kundkontakt med sociala medier

En ytterligare tjänst vi erbjuder kunder är planering och schemaläggning av innehåll i sociala kanaler, så att det finns ett regelbundet flöde av relevant och engagerande innehåll för era följare. Vi arbetar med kunden för att säkerställa att de konton vi hanterar och innehåller följer den grafiska profilen och varumärkesbilden er verksamhet har och kunden vill presentera online, genom att använda er logotyp, färger och typografi på ett konsekvent sätt.
Värden för kunden:
 • Spara tid
 • Ökad trafik
 • Varumärkeskännedom
 • Digital närvaro
 • Återkommande kunder
 • Ökad konkurrenskraft

Hur arbetar vi?

När det handlar om att bygga en stark närvaro på sociala medier är det viktigt att ha en strategi för publicering och engagemang. När vi stöttar kunder med deras digitala närvaro betonar vi därför vikten i vårt strukturerade arbetssätt vid planering och publicering på sociala medier. 

Det innebär att vi planerar och schemalägger framåt för att säkerställa en konsekvent närvaro som bibehåller engagemang. Genom att planera, tidsstyra och schemalägga inlägg i förväg kan vi säkerställa att våra kunder når ut till sin publik på bästa sätt. 

 
 • 01

  Hur kan ni hjälpa mitt företag att stärka vår online närvaro?

  Med vår expertis inom digital marknadsföring, från SEO-optimering till sociala medier, skapar vi skräddarsydda strategier som förstärker ditt varumärkesmedvetande och når din målgrupp effektivt online.
 • 02

  Hur kan era nyhetsbrevstjänster stärka min relation med mina kunder?

  Vi hjälper till att skapa engagerande nyhetsbrev som inte bara informerar utan också bygger förtroende, vilket uppmuntrar kunder att återkomma och engagera sig mer med ditt varumärke.
 • 03

  På vilket sätt kan ni förbättra mitt företags närvaro på sociala medier?

  Genom att skapa och schemalägga engagerande innehåll som följer ditt varumärkes identitet hjälper vi ditt företag att uppnå en konsekvent och kraftfull närvaro på sociala medier.
 • 04

  Hur ser ni till att mitt varumärke representeras korrekt online?

  Vi arbetar i nära samarbete med dig för att förstå ditt varumärke inifrån och ut, och säkerställer att allt innehåll – från grafik till text – reflekterar din verksamhets värderingar och identitet.
 • 05

  Varför ska jag välja er för min digitala marknadsföringsbehov?

  Vår kombination av djup branschkunskap och en skräddarsydd tillvägagångssätt gör att vi kan erbjuda lösningar som är anpassade för ditt företags unika behov och mål.
 • 06

  Hur enkelt är det att börja arbeta med er för mina digitala marknadsföringsbehov?

  Det är enkelt! Kontakta oss så diskuterar vi hur vi kan bistå dig bäst i din digitala resa.

Behöver ni hjälp med ett projekt?

Kontakta oss
 • Surbrunnsgatan 59
 • 113 27 Stockholm