Vi utvecklar även egna tjänster på Adaptive Media
Egna tjänster
Egna tjänster

Vi investerar i bra idéer

Utöver de system och tjänster vi utvecklar i samarbeten med kunder och våra butiker så har vi så mycket innovation som bara vill bubbla ut vilket resulterar i att vi även utvecklar egna tjänster. Tjänster vi antingen tycker saknas på marknaden, vi själva är i behov av i arbetet, på vår fritid eller som vi helt enkelt tycker är roliga att utveckla och använda.
01
En modern e-handelsplattform
Ashop

En modern e-handelsplattform

Ashop är en e-handelsplattform som är bland de snabbaste och mest lättanvända på marknaden. Plattformen utvecklas löpande och används av e-handlare runt om i hela Sverige.

Läs mer om Ashop Se case
02
En ny tjänst för logistik, plock- och lagerhantering inom e-hande
Plocka

Smart lagerhantering

En ny tjänst för logistik, plock- och lagerhantering inom e-handel, med koppling till vår e-handelsplattform Adaptive Shop.

Läs mer om Plocka Se case
03
Tippa utan bettingbolag och Excel-snurror
Tippa med vänner

Tippa utan bettingbolag och Excel-snurror

Tippa med vänner är en tjänst vi på Adaptive Media utvecklade inför fotbolls-VM 2018. Tjänsten ger kompisgäng, företag och familjer en möjlighet att på ett kul sätt tippa VM och tävla mot varandra - helt utan koppling till betting och pengar.

Läs mer om Tippa med vänner Se case
Bild
Atlantis

Ett ramverk med många möjligheter

Atlantis är enkelt förklarat ett ramverk med en variation av återanvändbara komponenter som täcker olika behov våra kunder kan tänkas ha i det dagliga arbetet.

Bild
Wayfox

Planeringstjänst för optimerade leveranser

Wayfox är en SaaS-tjänst för planering och organisering av leveranser. Målgruppen är budbolag, speditörer andra företag som har behovet att leverera till större mängder av adresser på ett så smart sätt som möjligt.

Bild
Vegopedia

Ett uppslagsverk för vegetariska produkter

Vegopedia är ett egenutvecklat digitalt uppslagsverket för vegetariska produkter! En plattform som samlar de mest populära vegoprodukterna på ett och samma ställe.

Bild
Rabble

Störst inom mobil marknadsföring

Rabble är en tjänst som hjälper företag att marknadsföra sig till nya kunder, med fokus på kunder i närområdet. Rabble lanserades som en app för iPhone och Android 2010, och använde då geopositionering för att koppla ihop användare med bra erbjudande och rabatter i närheten.

Bild
Adaptive Insight

Exportera fakturor från Billogram

Vi använder själva Billogram för all vår fakturering sedan flera år tillbaka, men saknade själva möjligheten att exportera alla våra fakturor till PDF (för arkivering). En fredag löste vi det genom att bygga Adaptive Invoice.

Bild
Fejka

Generera fejkade personuppgifter

Vi som många andra som bygger och testar system är ofta i behov av testpersonnummer för våra system. Det finns en hel del tjänster för att generera testdata, men ingen uppfyllda de behov vi hade - så vi labbade ihop Fejka.nu.

Bild
Splint

En flexibel integrationsplattform

Är ni i behov av integration mellan era nuvarande system? Få komplett automation, kontroll och struktur på alla era kopplingar med vår integrationsplattform Splint!

Bild
Sensei

Visualisera, bearbeta och exportera sensordata

Uppkopplade sensorer som loggar temperatur, luftfuktighet och position - vad kan man göra med det? Den frågan har vi ställt oss och vår nyfikenhet har resulterat i en ny plattform. Låt oss presentera Sensei.

  • Surbrunnsgatan 59
  • 113 27 Stockholm