Vi utvecklar egna tjänster under labbveckor på Adaptive Media
Labs
Labs

Kreativa människor föder idéer tillsammans

Adaptive Media har sedan företaget grundades arbetat med labb i någon form, men paketerade det som Adaptive labs och en tydlig del av företaget först runt 2016.

Med inspiration från Googlemodellen och andra verksamheter så införde vi tid på företaget att ägna åt projekt, dela idér och utveckla dessa utöver våra aktiva kundprojekt.

I labbet har flera idéer från teamet blivit till verkliga produkter och tjänster på marknaden - medan andra ideér med all rätt får stanna i labbet. Att våga prova är viktigt, och att inte prova är inget alternativ hos oss.
01
Cube är en kostnadseffektiv app-lösning
Cube

Kostnadseffektiv app-lösning

Användare av våra kunders system och tjänster kan nu lätt komma åt tjänsterna via sin Iphone, Ipad eller android-enhet utan att behöva våra kunder behöver finansiera en helt app.

Läs mer om Cube Se case
02
Bildigenkänning av gamingresultat
Scoreboard

Bildigenkänning av gamingresultat

Med hjälp av en Rasberry Pi och en påkopplad kamera har vi byggt en tjänst som automatiskt tar bilder av TV-skärmen och känner av och tar en bild när resultattavlan i spelet NHL17 visas

Läs mer om Scoreboard Se case
03
Direkt kontakt med vår support med desk widget
Desk widget

Direkt kontakt med vår support

Vi erbjuder kunder en feature där vi driftar tjänster och system är en bubbla i nedre hörnet med ett frågetecken för direkt kontakt med vår support.

Läs mer om Desk widget Se case
Bild
Checkpine

Checklistor!

Vi påbörjade utveckling av den här tjänsten (som internt hette Checkpine) inom ramen för en Labb-vecka och utvecklade den därefter vidare under ett par månader.

Bild
Gitpine

Github-administration för utvecklare

Gitpine är en tjänst där utvecklare kan hantera och synkronisera labels (etiketter) mellan sina repositories (projekt) hos tjänsten Github.

  • Surbrunnsgatan 59
  • 113 27 Stockholm