Vi har många långa kundsamarbeten som resulterat i många innovativa projekt som vi är oerhört stolta över
Kundcase
Kundcase

Alla problem har en lösning

Vi har djupa och långa kundsamarbeten som resulterat i många innovativa projekt som vi är oerhört stolta över. I våra kundcase berättar vi om vår arbetsprocess, vilket värde projekten har skapat för våra kunder och vår roll i projekten. Inget kundcase är sig likt och hela vårt team är involverade i att komma fram till lösningar som inte bara ska uppfylla kundens önskemål - våra lösningar ska åtgärda problem, förverkliga idéer och mer därtill.
01
Innovativ och topp-presterande webbplats med flexibelt CMS
Ebbot.com

Innovativ och topp-presterande webbplats med flexibelt CMS

Det är sällan vi på Adaptive Media bygger ren och publik webb, men för oss kom detta att bli ett passion project där vi fick stora möjligheter att utmana oss själva tekniskt kring vad som är möjligt och att visa upp vad en webb kan vara idag.

Läs mer om Ebbot.com Se case
02
globalconnect logo
GlobalConnect

Systemstöd för fibersatsning i Finland

Vi har hjälpt Global Connect med systemstöd på plats i Sverige och nu byggt ett skräddarsytt säljsystem nischat mot fiberförsäljning för deras satsningar på den Finska marknaden.

Läs mer om GlobalConnect Se case
03
Egenbyggt CMS ger Ownit full kontroll
Ownit

Telecombolaget med kundservice i världsklass

Telekombolag och operatörer är inte traditionellt kända för bra kundservice, men det finns en operatör i Sverige som står ut och vinner priser för sin kundservice år efter år - Ownit Bredband.

Läs mer om Ownit Se case
Bild
Team Workwear

Digitalisering av en retail-kedja

För företag som säljer B2B så ligger digitala satsningar högt på agendan, och tillsammans med en B2B-inriktad retailkedja bestående av fackhandlare i samarbete så genomförde vi ett större utvecklingsprojekt.

Bild
Freelway

Mobility as a service

Freelway är en tjänst för att samordna transporter av personer och paket. Effekterna blir ett mer hållbart resande, och färre men effektivare transporter. Vi på Adaptive Media hjälper till med allt från strategi, UX och utveckling till framtagande av grafiskt material över flera plattformar.

Bild
GlobalConnect (IP-Only)

Användaranpassade flöden och funktioner

Fiberleverantören GlobalConnect, tidigare IP-Only har spetskompetens inom fiber och vi fick uppdraget att ta fram ett säljstöd för att stötta GlobalConnect i deras arbete.

Bild
Telenor Villafiber

Så hjälpte vi Telenor att vinna villafiberkriget

2016-2018 utspelade sig det som har kommit att kallas villafiber-kriget. Alla stora operatörer; Telenor, Telia, Tele2, IP-Only m.fl hade som avsikt att expandera stort med fiberutbyggnad på landsbygd och tätort i Sverige, och det var ett race i varje område om vem som skulle hinna först.

Bild
Telenor

Lång samarbetspartner

Telenor och deras olika dotterbolag har under många år varit en av våra viktigaste samarbetspartner, och vi har genomför många lyckade projekt ihop. Vi började samarbeta redan 2012 då Telenor förvärvade Ownit (som vi arbetade tillsammans med redan tidigare).

Bild
Pitch & Smith

Internationell aktör i musikbranschen

Vi kom i kontakt med Pitch & Smith under 2015 när en av deras anställda var en nöjd användare av vår tjänst Adaptive Invoice (numera Insight). Han var så pass nöjd med vår publika tjänst att vi tog ett möte för att diskutera ett större utvecklingsprojekt - och på den vägen är det!

Bild
Seacloud

Marinbranschens nya inköpsportal

2019 hörde vi om idén kring att effektivisera inköp av produkter för båtvarv. En tydlig nisch i kombination med att vi verkligen tror på B2B-ehandel gjorde att vi blev verkligt intresserade av projektet.

Bild
Wayshop

Fokus på mobila användare

Tänk ett geografiskt område med många besökare, såsom ett skidfjäll med omnejd. Alla butiker i hela området kan med tjänsten Wayshop genom några enkla klick få varsin digital Wayshop-butik för att sälja sina varor.

Bild
Hello Ebbot

En genomgående kundresa

Hello Ebbot är en tjänst som erbjuder chatbotar och chattfunktioner för företag, och Ebbot-teamet älskar verkligen att jobba med smarta och innovativa lösningar.

Bild
Grillkung

Omtyckta av både bransch och kunder

Grillkung är en starkt lysande stjärna på ehandels-himlen, och oerhört omtyckta av både bransch och av kunder. Grillkung.se har vunnit tävlingar såsom årets butik på Prisjakt flera år i följd och är allt som allt en riktig framgångssaga.

Bild
Euronics

Komplett digital utvecklingspartner

Vi på Adaptive Media har jobbat med Euronics i över 12 år, och har innan dess ytterligare över 10 års erfarenhet av att jobba med butiker i Euronics-kedjan.

Bild
Vinnova projekt

Mobilitet för landsbygden

Med våra omfattande erfarenheter inom mobilitetsområdet så har vi fått äran att vara del av ett Vinnova-finansierat projekt med målet att öka mobiliteten på landsbygden utan att få ut fler fordon på vägarna.

  • Surbrunnsgatan 59
  • 113 27 STOCKHOLM