På Adaptive Media triggas vi av nya utmaningar och strävar efter att göra det svåra enkelt
Vad vi gör

Hur kan vi hjälpa dig?

På Adaptive Media triggas vi av nya utmaningar och strävar efter att göra det svåra enkelt. Målet är att förenkla vardagen för användare av våra tjänster, och att göra det roligare att använda tekniska verktyg. Samtidigt som vi gör det så hjälper vi företag med att digitalisera sina processer, och att effektivisera deras arbetsflöden. På köpet visar vi för våra kunder att det går att bygga lönsamma IT-tjänster, och att vi kan göra det på ett effektivt och smart sätt jämfört med stora bemannings-konsultbolag (IT-drakar). 

Det vi också allra helst vill är att utveckla tjänster som väcker intresse och engagemang hos både oss, våra kunder och hos användarna - win, win, win!

Webbsidor och e-handel

Vi genomför nyskapande projekt där vi får möjlighet att leverera och prestera. Tekniska utmaningar triggar oss. Med en kärlek för e-com har vi även utvecklat e-handelsplattformen Adaptive Shop. Adaptive Shop anpassas efter våra butikers behov för stunden - och det stora utbudet av funktionalitet säkrar att lösningen passar även imorgon. 

Ibland stöter vi på bra idéer

Utöver detta så är vi aktiva delägare i ett flertal andra bolag och tjänster. Under vår resa så stöter vi ibland på företag eller idéer som är för bra för att inte gå in som delägare helt enkelt. Det vanligaste när vi går in som delägare är att vi är med från start och tar en aktiv del av ledning, strategi och teknisk utveckling i en uppstartsfas. När idén senare kan stå på egna ben stannar vi kvar som strategiska partners, styrelsemedlemmar eller som en långsiktig utvecklingsorganisation.

Tekniken bakom

För att leverera värde i våra projekt så jobbar vi med en kombination av flera moderna tekniker och utvecklingsspråk, och en väl sammansatt mix av digitala supporttjänster dom hjälper oss att leverera kvalitet på ett effektivt sätt. I grunden utvecklar vi primärt i ramverket Laravel (modern PHP) med stöd av Alpine.js/Livewire och vissa fall Vue.js och MySQL i botten, men vald teknik kan skifta mellan olika projekt.
 • 01

  Projektledning

  Utvecklingsprojekt och digitalisering är svårt, och för att hålla ihop projekt krävs tydlig och bra projektledning - ett område där vi har lång dokumenterad erfarenhet. Våra projektledare tar ett stort ansvar både i våra utvecklingsprojekt men även i verksamhetsutveckling tillsammans med våra kunder och säkerställer långsiktigt hållbara lösningar som ändå är flexibla och snabbfotade.
 • 02

  Strategi

  I många projekt tar vi rollen som ett strategiskt bollplank för att vi likt kunden ska få ut så mycket som möjligt av samarbetet - och komma fram till en lösning och en strategi som hjälper verksamheten att skapa värde och lyckas på marknaden.
 • 03

  UX & Design

  Vi har ett dedikerat designteam med utbildade och erfarna UX-designers som garanterar en optimal användarupplevelse på alla plan. Vårt designteam är en oersättlig del av Adaptive Media som lyfter projekten till nya höjder och säkerställer att vi arbetar användarcentrerat.
 • 04

  Teknisk utveckling

  Våra utvecklare har bred kunskap och en hög förmåga att bygga tjänster och hjälpa verksamheter in i den digitala sfären med komplexa system som är enkla att hantera i praktiken. Teknik ska vara roligt, inte svårt!
 • 05

  Drift & support

  Förutom utveckling av tjänster så hanterar vi även drift och support av det vi utvecklar. Vi driftar systemen vi bygger på svenska servrar och för att garantera våra kunder en optimal upplevelse av våra system och tjänster så ser vi drift- och supportdelen som en självklarhet för att kunna leverera en helhet.
 • 06

  Innovation

  Vi älskar att få få utlopp för kreativitet i innovationsprojekt - i samarbeten med kunder, internt som team, men även när vi går in som delägare i bolag med riktigt bra idéer som har tydlig potential och värderingar som klaffar med våra. Att få vara innovativa i arbetet, med våra kunder och likaså i våra Adaptive Labs hjälper oss att växa.

Behöver ni hjälp med ett projekt?

Kontakta oss
 • Surbrunnsgatan 59
 • 113 27 STOCKHOLM