Tippa med vänner

Tippa med vänner utan bettingbolag och Excel-snurror

Tippa med vänner är en tjänst där du tillsammans med dina vänner kan tippa mästerskap och göra dem både roligare samt öka spänningen. Tippa är även helt fri från inblandning av spelbolag, byggt för och av personer som älskar sport! 
Logo

Roligare tillsammans!

Är du den i ditt kompisgäng som har bäst koll på fotboll? Är du den som har stenkoll på vem som hade flest assist i Mexiko-VM -70? Eller tycker du bara att det är roligt att gissa, och vill följa mästerskapen med kompisarna, kollegorna eller familjen? 

Vid varje mästerskap samlas många kompisgäng och familjer för att utmana varandra i vem som är bäst att tippa. Lika roligt som det är att utmana varandra, lika tråkigt är det för den som sitter och rättar alla tipsrader. Därför finns Tippa med vänner - en tjänst som löser detta och gör att mästerskapen blir ännu roligare! 

Vem är den bästa tipparen?

Följ varandras tipsrader genom mästerskapet, skrik ut era hejarop och dela glädjen med alla du känner. Tippa med vänner är byggt med kärlek av oss på Adaptive Media både för att stilla våra behov, men även för att lösa andras problem - målet är att att förgylla mästerskapen och kunna njuta ännu mer av fotbollen.

Det är enkelt att skapa grupper, bjuda in vänner och låta tävlingen ta vid. I tjänsten kan du följa mästerskapet, se all relevant statistik och mängder med kuriosa. I slutändan ser du vem som står som kompisgängets bästa tippare. Vill du tippa lite extra? Du kan vara med i hur många grupper som helst och utmana alltifrån avdelningen på jobbet som kompisgänget - ta chansen och tippa med alla dina vänner! 

Och återigen det bästa av allt - det är helt gratis för privatpersoner, och det är inga spelbolag inblandade.
tippa med vänner sida, fotboll

Läs mer om våra egna tjänster

Bild
Rabble

Störst inom mobil marknadsföring

Rabble är en tjänst som hjälper företag att marknadsföra sig till nya kunder, med fokus på kunder i närområdet. Rabble lanserades som en app för iPhone och Android 2010, och använde då geopositionering för att koppla ihop användare med bra erbjudande och rabatter i närheten.

Bild
Adaptive Insight

Exportera fakturor från Billogram

Vi använder själva Billogram för all vår fakturering sedan flera år tillbaka, men saknade själva möjligheten att exportera alla våra fakturor till PDF (för arkivering). En fredag löste vi det genom att bygga Adaptive Invoice.

Bild
Vegopedia

Ett uppslagsverk för vegetariska produkter

Vegopedia är ett egenutvecklat digitalt uppslagsverket för vegetariska produkter! En plattform som samlar de mest populära vegoprodukterna på ett och samma ställe.

Behöver ni hjälp med ett projekt?

Kontakta oss
  • Surbrunnsgatan 59
  • 113 27 Stockholm