På Adaptive Media tycker vi det är galet kul att jobba med ehandel och under de 10 år som vi har jobbat med ehandelsplattformen Adaptive Shop så har vår kärlek för e-com resulterat i att vi blivit riktigt skillade inom det.

Vi motiveras och triggas allra mest av butiker som genuint delar vår passion, som vill göra sin läxa och jobba hårt för att utvecklas och växa. Den som letar den finner och eftersom vi främst letar efter butiker och kunder som delar passionen för ehandel så har vi nu flera mångåriga och innovativa ehandels-projekt tillsammans med lika passionerade kunder. Det är i dessa projekt vi trivs bäst - och det är här vi gör mest nytta. Det är då det blir kul.

Hela vårt team av digitala proffs engagerar sig i projekten och genom både tighta möten med butikerna och innovativa workshops så hjälps vi åt att komma på nya ideér och uppslag som resulterar i smarta tekniska lösningar. Våra lösningar backas sedan upp av butikernas passion och hårda arbete - som i sin tur leder till ökad försäljning, ökad varumärkeskännedom och nöjdare kunder.

För våra butiker är vi inte bara en plattform för deras ehandel och våra riktigt framgångsrika samarbeten slutar inte när en e-handel är live - det är tvärtom då resan verkligen kan börja tillsammans. Vi är otroligt stolta över de butiker vi jobbar med, och är alltid på jakt efter fler samarbeten där båda parter har mål och drömmar som vi gemensamt jobbar för att förverkliga.

Vi vet och förstår att alla butiker har olika behov, även inom ehandel. Därför kan vi idag erbjuda upp emot 100 appar såsom dropshipping, returhantering, automatiska rekommendationer och offertfunktionalitet för att Adaptive Shop ska kunna anpassas efter butikens behov för stunden - och det stora utbudet av funktionalitet säkrar att lösningen passar även imorgon. Apparna hjälper butiker att öka sin försäljning, lära känna sina kunder och underlätta det dagliga arbetet.

En ytterligare faktor som hjälper både oss och våra butiker är vårt driftupplägg som innebär att vi tar ett stort och proaktivt ansvar gällande både drift och säkerhet. Om mot förmodan något fel uppstår så ser vi det direkt i vår driftövervakning, och vi löser tekniska problem proaktivt så att våra butiker kan fokusera på annat.

Med allt detta sagt ser vi fram emot att fortsätta ehandels-resan både internt och tillsammans med våra befintliga och förhoppningsvis många nya butiker. Stor grattis till Adaptive Shop på födelsedagen!