vi är specialister på kundunik ehandel
Vad vi gör

Kundunik ehandel

Alla har vi olika behov och likaså med e-handel. Kundunik ehandel inom B2B är på stark tillväxt och genom att varje kund för sin "egen" butik med sina produkter och priser så skapas förutsättningar för att både försäljning och kundnöjdhet ökar. 

Varför kundunik ehandel?

Men vad är då kundunik ehandel eller kundunika shoppar? Jo, det är så enkelt att istället för att varje företag du säljer till online går in på din hemsida och handlar rakt av så loggar de istället in och hamnar i en e-butik med ett urval av produkter - och sina anpassade priser. Har du kunder som alltid handlar liknande produkter, eller där produkterna till och med har unikt företagstryck på sig, så kan det kännas professionellt att rätt kund bara ser rätt produkter (och i vissa fall med rätt tryck på produktbilderna).

Hållbara och innovativa lösningar för kundunika butiker

Vi bygger ofta lösningar där alla på ett företag som handlar i en kundunik shop också har ett visst saldo att handla för (som läggs in av en chefsfunktion), och till och med att olika roller i bolaget ser olika produkter. Allt är möjligt - och i och med inlogget så är möjligheten till personalisering enorma.

Inom kundunik ehandel arbetar vi både med innovation- och konceptutveckling, men även med design och utveckling av faktiska lösningar. Våra kunder idag där vi har byggt lösningar för kundunik ehandel har i sin tur kunder i många olika branscher såsom kommuner, byggföretag och till och med andra e-handlare. Vår kund med flest kundunika shoppar har idag över 500 unika kundunika shoppar igång samtidigt, och konceptet har vuxit till en av de absolut viktigaste säljkanalerna.
vi älskar att hjälpa företag att bygga en kundunik ehandel

Case där vi byggt kundunika e-handels butiker

Bild
Team Workwear

Digitalisering av en retail-kedja

För företag som säljer B2B så ligger digitala satsningar högt på agendan, och tillsammans med en B2B-inriktad retailkedja bestående av fackhandlare i samarbete så genomförde vi ett större utvecklingsprojekt.

Bild
Grillkung

Omtyckta av både bransch och kunder

Grillkung är en starkt lysande stjärna på ehandels-himlen, och oerhört omtyckta av både bransch och av kunder. Grillkung.se har vunnit tävlingar såsom årets butik på Prisjakt flera år i följd och är allt som allt en riktig framgångssaga.

Bild
Euronics

Komplett digital utvecklingspartner

Vi på Adaptive Media har jobbat med Euronics i över 12 år, och har innan dess ytterligare över 10 års erfarenhet av att jobba med butiker i Euronics-kedjan.

Behöver ni hjälp med ett projekt?

Kontakta oss
  • Surbrunnsgatan 59
  • 113 27 STOCKHOLM