Euronics

Komplett digital utvecklingspartner

Euronics Sverige är en kedja bestående av ett hundratal fristående butiker runt om i landet. Varje butik är sin egen - men samverkar genom kedjan. Detta upplägg kallas fackhandel, och skiljer sig på flera sätt mot andra kedjeupplägg såsom franchise och centralägda kedjor. 
Logo
komplett utvecklingpartner

Interna samarbetstjänster

Vi på Adaptive Media har jobbat med Euronics i över 12 år, och har innan dess ytterligare över 10 års erfarenhet av att jobba med butiker i Euronics-kedjan. 

Detta gör att vi med stor säkerhet kan säga att vi kan fackhandel, vi kan hemelektronikbranschen och att våra erfarenheter gör oss till en unik partner inom dessa områden.

Inom Euronics-samarbetet så är vi en komplett digital utvecklingspartner, och utvecklar och driftar både interna samarbetstjänster för kedjan (intranät) men även publik webb, e-handel och andra tekniska tjänster. Sedan 2022 kör Euronics även vår plattform Adaptive Shop för sin centrala e-handel.

Bollplank inom digitala frågor

När man som vi har haft ett riktigt långt (och bra) samarbete som vi har med Euronics så uppstår nya tydliga fördelar i att vi kan historiken och förstår utmaningarna för kedjan, och kan därför ge väl underbyggda och bra råd som utvecklingspartner. Vi fungerar som ett bollplank inom digitala frågor, och även om både anställda och ledning inom Euronics börjar och slutar så finns vi med som en röd tråd och bidrar med kontinuitet i de digitala satsningarna. 

Förutom att vi arbetar nära Euronics som kedja så har vi även ett mångårigt samarbete med ett stort antal butiker som anlitar oss inom e-handel, och ett flertal butiker driver egen e-handel med lösningar från Adaptive Shop.
Vår roll i projektet
  • E-handelsplattform
  • Tekniskt och strategiskt bollplank
  • Grafiska mallar för marknadsföring
  • Teknisk utveckling
Värden för kunden
  • Positiv påverkan på försäljningen
  • Toppmodern sajt
  • Tekniskt stöd
  • Skräddarsydda konkreta verktyg som effektiviserar försäljningen

Fler kundcase!

Bild
Ownit

Telecombolaget med kundservice i världsklass

Telekombolag och operatörer är inte traditionellt kända för bra kundservice, men det finns en operatör i Sverige som står ut och vinner priser för sin kundservice år efter år - Ownit Bredband.

Bild
Grillkung

Omtyckta av både bransch och kunder

Grillkung är en starkt lysande stjärna på ehandels-himlen, och oerhört omtyckta av både bransch och av kunder. Grillkung.se har vunnit tävlingar såsom årets butik på Prisjakt flera år i följd och är allt som allt en riktig framgångssaga.

Bild
Telenor

Lång samarbetspartner

Telenor och deras olika dotterbolag har under många år varit en av våra viktigaste samarbetspartner, och vi har genomför många lyckade projekt ihop. Vi började samarbeta redan 2012 då Telenor förvärvade Ownit (som vi arbetade tillsammans med redan tidigare).

Behöver ni också hjälp med ett projekt?
Vinnova projekt

Case - Vinnova projekt

Mobilitet för landsbygden

Se case Se case
  • Surbrunnsgatan 59
  • 113 27 STOCKHOLM