Euronics

Komplett digital utvecklingspartner

Euronics Sverige är en kedja bestående av ett hundratal fristående butiker runt om i landet. Varje butik är sin egen - men samverkar genom kedjan. Detta upplägg kallas fackhandel, och skiljer sig på flera sätt mot andra kedjeupplägg såsom franchise och centralägda kedjor. 
Logo
komplett utvecklingpartner

Interna samarbetstjänster

Vi på Adaptive Media har jobbat med Euronics i över 12 år, och har innan dess ytterligare över 10 års erfarenhet av att jobba med butiker i Euronics-kedjan. 

Detta gör att vi med stor säkerhet kan säga att vi kan fackhandel, vi kan hemelektronikbranschen och att våra erfarenheter gör oss till en unik partner inom dessa områden.

Inom Euronics-samarbetet så är vi en komplett digital utvecklingspartner, och utvecklar och driftar både interna samarbetstjänster för kedjan (intranät) men även publik webb, e-handel och andra tekniska tjänster. Sedan 2022 kör Euronics även vår plattform Adaptive Shop för sin centrala e-handel.

Bollplank inom digitala frågor

När man som vi har haft ett riktigt långt (och bra) samarbete som vi har med Euronics så uppstår nya tydliga fördelar i att vi kan historiken och förstår utmaningarna för kedjan, och kan därför ge väl underbyggda och bra råd som utvecklingspartner. Vi fungerar som ett bollplank inom digitala frågor, och även om både anställda och ledning inom Euronics börjar och slutar så finns vi med som en röd tråd och bidrar med kontinuitet i de digitala satsningarna. 

Förutom att vi arbetar nära Euronics som kedja så har vi även ett mångårigt samarbete med ett stort antal butiker som anlitar oss inom e-handel, och ett flertal butiker driver egen e-handel med lösningar från Adaptive Shop.
Vår roll i projektet
 • E-handelsplattform
 • Tekniskt och strategiskt bollplank
 • Grafiska mallar för marknadsföring
 • Teknisk utveckling
Värden för kunden
 • Positiv påverkan på försäljningen
 • Toppmodern sajt
 • Tekniskt stöd
 • Skräddarsydda konkreta verktyg som effektiviserar försäljningen
 • 01

  Vilken typ av samarbete har ni med Euronics Sverige?

  Vi har varit Euronics kompletta digitala utvecklingspartner i över 13 år. Vi stödjer dem i allt från interna samarbetstjänster som intranät till deras publik webb, e-handel och andra tekniska tjänster.
 • 02

  Vilka specifika digitala tjänster har ni levererat till Euronics?

  För Euronics har vi utvecklat och driftat både interna samarbetstjänster och den centrala e-handelsplattformen, Ashop, som de började använda 2022. Vi har också bistått med grafiska mallar för marknadsföring och teknisk utveckling.
 • 03

  Hur bidrar er långa erfarenhet av samarbete med Euronics till att förbättra deras digitala satsningar?

  Genom att känna till Euronics historik och utmaningar kan vi ge väl underbyggda råd som utvecklingspartner. Vi fungerar som ett tekniskt och strategiskt bollplank inom digitala frågor, vilket garanterar kontinuitet i deras digitala satsningar.
 • 04

  Vilka fördelar får Euronics genom att samarbeta med Adaptive Media?

  Med oss som partner får Euronics fördelar som positiv påverkan på försäljningen, en toppmodern sajt, tekniskt stöd och skräddarsydda verktyg som effektiviserar försäljningen.
 • 05

  Hur kan ni assistera enskilda butiker inom Euronics-kedjan?

  Utöver vårt samarbete med Euronics som kedja, har vi också samarbetat med ett stort antal individuella butiker, hjälpt dem med e-handelslösningar och drivit egen e-handel med vår plattform, Ashop.
 • 06

  Vilken roll spelar Adaptive Media i Euronics digitala transformation?

  Som en komplett digital utvecklingspartner spelar vi en central roll i Euronics digitala transformation, från att vara deras tekniska rådgivare till att utveckla skräddarsydda digitala lösningar som möter deras unika behov.

Fler kundcase!

Bild
Ownit

Telecombolaget med kundservice i världsklass

Telekombolag och operatörer är inte traditionellt kända för bra kundservice, men det finns en operatör i Sverige som står ut och vinner priser för sin kundservice år efter år - Ownit Bredband.

Bild
Grillkung

Omtyckta av både bransch och kunder

Grillkung är en starkt lysande stjärna på ehandels-himlen, och oerhört omtyckta av både bransch och av kunder. Grillkung.se har vunnit tävlingar såsom årets butik på Prisjakt flera år i följd och är allt som allt en riktig framgångssaga.

Bild
Telenor

Lång samarbetspartner

Telenor och deras olika dotterbolag har under många år varit en av våra viktigaste samarbetspartner, och vi har genomför många lyckade projekt ihop. Vi började samarbeta redan 2012 då Telenor förvärvade Ownit (som vi arbetade tillsammans med redan tidigare).

Behöver ni också hjälp med ett projekt?
Vinnova projekt

Case - Vinnova projekt

Mobilitet för landsbygden

Se case Se case
 • Surbrunnsgatan 59
 • 113 27 Stockholm