Adaptive Insight

Exportera fakturor från Billogram

Vi använder själva Billogram för all vår fakturering sedan många år tillbaka, men saknade själva möjligheten att exportera alla våra fakturor till PDF (för arkivering). En fredag löste vi det genom att bygga Insight (som i början hette Adaptive Invoice) - en tjänst som kopplar upp sig mot Billograms API och hämtar alla fakturors pdf:er. Enkelt och smidigt. 
Logo

Smartare fakturering

Insight lanserades som en gratistjänst - och pang så kom användarna! Det visade sig att många andra användare av Billogram hade samma behov, och nu använder både vi och många andra tjänsten löpande. En månad gick och sen hörde en nöjd användare av sig med ett helt annat projektbehov (utveckling av en större webbapplikation) - och boom så hade vi fått en ny kund.

Fullskalig SAAS-tjänst

Tjänsten har utvecklats löpande sedan 2015 och nylanserades i en ny kostym under 2020, med en ny fräsch branding och ny funktionalitet. Vi utvecklade nya rapportfunktioner för att möta användares (och våra egna) BI-behov samtidigt som vi körde en komplett rebranding. Det var också under 2020 som vi lanserade premium-alternativ där vi tar betalt för tjänsten så att den nu är en fullskalig SAAS-tjänst med olika abonnemang för olika behov. Gratistjänsten finns kvar, men med vissa begränsningar.
faktura tjänst

Läs mer om våra egna tjänster

Bild
Fejka

Generera fejkade personuppgifter

Vi som många andra som bygger och testar system är ofta i behov av testpersonnummer för våra system. Det finns en hel del tjänster för att generera testdata, men ingen uppfyllda de behov vi hade - så vi labbade ihop Fejka.nu.

Bild
Ashop

En modern e-handelsplattform

Ashop är en e-handelsplattform som är bland de snabbaste och mest lättanvända på marknaden. Plattformen utvecklas löpande och används av e-handlare runt om i hela Sverige.

Bild
Tippa med vänner

Tippa utan bettingbolag och Excel-snurror

Tippa med vänner är en tjänst vi på Adaptive Media utvecklade inför fotbolls-VM 2018. Tjänsten ger kompisgäng, företag och familjer en möjlighet att på ett kul sätt tippa VM och tävla mot varandra - helt utan koppling till betting och pengar.

Behöver ni hjälp med ett projekt?

Kontakta oss
  • Surbrunnsgatan 59
  • 113 27 Stockholm