Fejka

Generera fejkade testpersonnummer

Vi som många andra som bygger och testar system är ofta i behov av testpersonnummer för våra system. Det finns en hel del tjänster för att generera testdata, men ingen uppfyllda de behov vi hade - så vi labbade ihop Fejka.

Fejka spottar ur sig fejkuppgifter på kunder/användare, för enkel användning av utvecklare och testare. Uppgifter kan kopieras en och en via webbgränssnittet, eller hämtas som json.
Logo
testpersonnummer av med fejk uppgifter av adaptive media

Genereras automatiskt

Alla uppgifter genereras automatiskt och är säkra att använda och är inte kopplade till några riktiga personer. 

Alla personnummer är som sagt "testpersonnummer" helt enkelt fiktiva personnummer från Skatteverkets öppna API och alla telefonnummer är reserverade nummer för teständamål.

Läs mer om våra egna tjänster

Bild
Ashop

En modern e-handelsplattform

Ashop är en e-handelsplattform som är bland de snabbaste och mest lättanvända på marknaden. Plattformen utvecklas löpande och används av e-handlare runt om i hela Sverige.

Bild
Rabble

Störst inom mobil marknadsföring

Rabble är en tjänst som hjälper företag att marknadsföra sig till nya kunder, med fokus på kunder i närområdet. Rabble lanserades som en app för iPhone och Android 2010, och använde då geopositionering för att koppla ihop användare med bra erbjudande och rabatter i närheten.

Bild
Adaptive Insight

Exportera fakturor från Billogram

Vi använder själva Billogram för all vår fakturering sedan flera år tillbaka, men saknade själva möjligheten att exportera alla våra fakturor till PDF (för arkivering). En fredag löste vi det genom att bygga Adaptive Invoice.

Behöver ni hjälp med ett projekt?

Kontakta oss
  • Surbrunnsgatan 59
  • 113 27 Stockholm