Ashop

En modern e-handelsplattform

Med en passion för e-com har vi utvecklat e-handelsplattformen Ashop. Ashop är en e-handelsplattform som är bland de snabbaste och mest lättanvända på marknaden. 
Logo

Imponerande lansering av plattformen

När vi lanserade vår e-handelsplattform så imponerade den prestandamässigt på ett sätt som stod ut rejält - och inom ett par veckor så visade konkurrerande plattformar intresse av att köpa teknik och kompetens av oss. Att Ashop redan från start gav ett så pass bra avtryck på marknaden triggade oss att fortsätta utvecklas och hålla oss på framkanten av ny teknik, nya trender för att se till att våra butiker kände lika stort värde av att ha oss som plattform som vi kände att ha dom som butiker hos oss.

Anpassningsbar e-handelsplattform

E-handelsplattformen utvecklas därför löpande och används av e-handlare runt om i hela Sverige och vi har flera långa relationer vi är stolta över med bland annat Grillkung och Euronics i spetsen. 

I Ashop kan vi idag erbjuda våra butiker uppemot 100 appar såsom returhantering, automatiska rekommendationer, Klarna och offert-funktionalitet genom en flexibel och modulär plattform. Ashop anpassas efter butikernas behov för stunden - men det stora utbudet av funktionalitet säkrar att lösningen passar även imorgon. Apparna täcker alla behov och hjälper butiker att öka sin försäljning, lära känna sina kunder och underlätta det dagliga arbetet.
e-handelsplattform ashop logo

Det bästa är att man kan växa med plattformen, och att det alltid går att växa ett steg till. Det har varit viktigt för oss eftersom vi som bolag har växt så pass fort. Vi har kunnat växa utan att få växtverk i plattformen, och utan att behöva anställa någon internt bara för att underhålla plattformen

- Sebastian Virta, VD Grillkung AB

Vad krävs för att starta en e-handel?

Att starta en e-handel ska inte vara krångligt - och därför lägger vi fokus på att det ska vara lätt att komma igång. Innan uppstart av en butik går vi alltid igenom steg-för-steg hur allt fungerar, och vi har alltid personlig kontakt genom projektet. När ni har frågor finns vi tillgängliga både oavsett vad du behöver hjälp med.

Våra riktigt framgångsrika samarbeten slutar inte när en sajten går live - det är då resan verkligen kan börja tillsammans. Vi är otroligt stolta över de butiker vi jobbar med, och är alltid på jakt efter fler samarbeten där båda parter har mål och drömmar som vi gemensamt jobbar för att förverkliga.

Design - Företagets ansikte utåt

Inför uppstart så designar vi er sida tillsammans med er så att ni får insikt i designprocessen och för att vi ska få möjlighet att fånga det viktiga i just ert varumärkes och er profilering. Vid behov och om önskemål finns så kan vi även se över er företags-branding på samma gång!
Bild

Projekten vi brinner för

Även om det är kul och givande att hjälpa alla butiker att starta e-handel så är det vissa projekt vi brinner för. Det är när vi går in i långsiktiga samarbeten med e-handlare som vill lite mer, vill göra annorlunda och vill växa rejält. Där det finns tillväxtambitioner såsom att ta en branch, expandera kraftigt eller atuomatisera på nya sätt. Då blir det intressant - och här kan vi göra nytta. 

Vi arbetar med flera e-handlare där vi tillsammans försöker hitta nya sätt att göra business online och där vi provar oss fram med olika tekniska lösningar. Resultatet: Lyckad och expansiv e-handel.

Läs mer om våra egna tjänster

Bild
Wayfox

Planeringstjänst för optimerade leveranser

Wayfox är en SaaS-tjänst för planering och organisering av leveranser. Målgruppen är budbolag, speditörer andra företag som har behovet att leverera till större mängder av adresser på ett så smart sätt som möjligt.

Bild
Vegopedia

Ett uppslagsverk för vegetariska produkter

Vegopedia är ett egenutvecklat digitalt uppslagsverket för vegetariska produkter! En plattform som samlar de mest populära vegoprodukterna på ett och samma ställe.

Bild
Tippa med vänner

Tippa utan bettingbolag och Excel-snurror

Tippa med vänner är en tjänst vi på Adaptive Media utvecklade inför fotbolls-VM 2018. Tjänsten ger kompisgäng, företag och familjer en möjlighet att på ett kul sätt tippa VM och tävla mot varandra - helt utan koppling till betting och pengar.

Behöver ni hjälp med ett projekt?

Kontakta oss
  • Surbrunnsgatan 59
  • 113 27 Stockholm