Vegopedia

Ett uppslagsverk för vegetariska produkter

Vegetarisk mat ska inte vara svårt. Vi vill att alla snabbt och enkelt ska kunna hitta information om vegetariska produkter på marknaden, oavsett om du varit vegan i flera år eller planerar inför en köttfri måndag. Därför har vi skapat en plattform som samlar de mest populära vegoprodukterna på ett och samma ställe.
Logo

Smarta funktioner

Vegopedia är ett egenutvecklat digitalt uppslagsverket för vegetariska produkter! Sajten gick live i november 2019 med målet att underlätta för oss konsumenter att välja bland det breda utbudet av växtbaserade produkter på marknaden.

Genom en enkel filterfunktion kan du sortera innehållet efter allergier, preferens och proteininnehåll för att lätt hitta varor och anpassa innehållet du ser på sajten. Det går till och med att se i vilka butiker som produkterna har bäst pris.

Ett tjänst för alla!

Vegopedia är som sagt både för den som äter kött men vill inkludera mer växtbaserat i kosten av klimat- eller hälsoskäl, men även för veganer och vegetarianer som vill utforska nya produkter eller få hjälp att välja bättre produkter. 
vegetariska produkter online

Läs mer om våra egna tjänster

Bild
Ashop

En modern e-handelsplattform

Ashop är en e-handelsplattform som är bland de snabbaste och mest lättanvända på marknaden. Plattformen utvecklas löpande och används av e-handlare runt om i hela Sverige.

Bild
Gitpine

Github-administration för utvecklare

Gitpine är en tjänst där utvecklare kan hantera och synkronisera labels (etiketter) mellan sina repositories (projekt) hos tjänsten Github.

Bild
Wayfox

Planeringstjänst för optimerade leveranser

Wayfox är en SaaS-tjänst för planering och organisering av leveranser. Målgruppen är budbolag, speditörer andra företag som har behovet att leverera till större mängder av adresser på ett så smart sätt som möjligt.

Behöver ni hjälp med ett projekt?

Kontakta oss
  • Surbrunnsgatan 59
  • 113 27 Stockholm