Wayfox

SaaS-tjänst för planering och organisering av leveranser.

Genom att organisera leveranser hjälper Wayfox budbolag att spara både tid och pengar - samtidigt som vi tillsammans värnar om miljön. Effektivare leveranser, mindre drivmedel och färre avgaser som släpps ut i vår natur, det blir inte bättre än så! 
Logo
Optimerade leveranser

Optimerade leveranser

Wayfox är en SaaS-tjänst för planering och organisering av leveranser. Målgruppen är budbolag, speditörer andra företag som har behovet att leverera till större mängder av adresser på ett så smart sätt som möjligt. Efter en enkel import av adresser får man ut en optimerad körväg med vägbeskrivning som ger effektiva och utsläpps-optimerade leveranser.

Läs mer om våra egna tjänster

Bild
Ashop

En modern e-handelsplattform

Ashop är en e-handelsplattform som är bland de snabbaste och mest lättanvända på marknaden. Plattformen utvecklas löpande och används av e-handlare runt om i hela Sverige.

Bild
Tippa med vänner

Tippa utan bettingbolag och Excel-snurror

Tippa med vänner är en tjänst vi på Adaptive Media utvecklade inför fotbolls-VM 2018. Tjänsten ger kompisgäng, företag och familjer en möjlighet att på ett kul sätt tippa VM och tävla mot varandra - helt utan koppling till betting och pengar.

Bild
Fejka

Generera fejkade personuppgifter

Vi som många andra som bygger och testar system är ofta i behov av testpersonnummer för våra system. Det finns en hel del tjänster för att generera testdata, men ingen uppfyllda de behov vi hade - så vi labbade ihop Fejka.nu.

Behöver ni hjälp med ett projekt?

Kontakta oss
  • Surbrunnsgatan 59
  • 113 27 Stockholm