E-handel
Vad vi gör

E-handel

Hos oss är e-handel mer än bara en affärsmodell - det är vår passion. Denna drivkraft har gjort att vi utvecklat oss till experter inom området. Ett levande bevis på vår passion är Ashop, vår egen e-handelsplattform. Ashop är en av de snabbaste och mest användarvänliga plattformarna på marknaden. Men vi slutar inte vid Ashop, utan vi strävar alltid efter att erbjuda en bredd av tjänster för att passa varje unikt företags behov.

Skräddarsydda lösningar för unika behov

Vi samarbetar med flera företag som kräver mer än vår standardplattform. Tack vare vår breda erfarenhet har vi möjlighet att skapa skräddarsydda lösningar som motsvarar specifika krav och önskemål. Företag som Euronics, Team Workwear, Seacloud och Wayshop är några exempel på butiker där vi skapat unika e-handelslösningar. Vi har en stark passion och specialisering inom B2B och kundunik e-handel, vilket gör oss till experter på att leverera överträffande resultat.
Bild

Kundfokuserad utveckling – ingen kompromiss

Vi tror starkt på att ingen ska tvingas kompromissa med sin vision för sin e-handel på grund av tekniska begränsningar. Varje företag är unikt och har olika behov och önskemål för att deras kunder ska få bästa möjliga upplevelse. En e-handel bör också matcha företagets grafiska profil och stärka varumärket, inte tvärtom. Därför erbjuder vi unika e-handelslösningar och strävar alltid efter att vara i framkant av teknisk utveckling.

Grafisk design och varumärkesidentitet i e-handel

För att skapa en framgångsrik e-handelslösning spelar grafisk design och varumärkesidentitet stor roll. Att anpassa butikens utseende efter företagets befintliga branding kan skapa en konsekvent upplevelse för kunderna och stärka varumärket.

Våra designers bidrar i varje projekt med att skapa en ny, finslipa eller återskapa er grafiska profil online. Genom att använda moderna designprinciper och tekniker kan de lyfta den befintliga branding och spegla företagets värderingar och vision.

Att kombinera teknisk expertis med professionell design ger en e-handelslösning som inte bara fungerar optimalt, utan också erbjuder en visuell upplevelse som attraherar kunder.

Integrationer utan gränser

Inom e-handel är det väsentligt att säkerställa en smidig samverkan mellan olika system och lösningar. Oavsett om det handlar om affärssystem, betallösningar eller andra viktiga funktioner, är vår strävan att skapa integreringar som fungerar sömlöst. Detta innebär att alla aspekter av e-handelsplattformen kan samverka effektivt, vilket bidrar till en förbättrad användarupplevelse och optimerar hela verksamheten.

Med vår tekniska kompetens och förmåga att lösa komplexa utmaningar, kan vi säkerställa att alla dessa kopplingar fungerar problemfritt. Genom att skapa flexibla lösningar anpassade efter ditt företags specifika behov, kan vi hjälpa till att skapa en e-handelsplattform som inte bara är enkel att hantera, utan som även möter dina unika affärskrav. På detta sätt kan vi försäkra oss om att det inte finns några gränser för vad din e-handel kan uppnå.
Bild

Vi är din digitala partner – stöd på alla plan

Som digital partner spelar Adaptive Media en central roll i att hjälpa våra butik att förverkliga sin dröm online. Vårt team är involverat i alla steg av processen, från att uppfylla olika önskemål till att lösa alla typer av problem som kan uppstå under resans gång. Utöver vår e-handelsplattform Ashop, stöttar vi våra kunder med allt från strategiska val, design (branding och grafisk profil) till att bygga smarta tjänster.

E-handel är mer än bara en plattform fylld med produkter - det handlar om att optimera hela kundresan, från första kundmötet till en nöjd slutkund. Här ingår även ett tydligt och genuint varumärke, funktioner och appar som möter kundens behov och säkerställer att hela upplevelsen i butiken är optimal. Vi är här för att hjälpa till med allt detta och mer. Tillsammans tar vi din e-handel till nästa nivå och ser till att du ligger i framkant av den senaste och mest innovativa tekniken på marknaden.

 • 01

  Vad gör Adaptive Media unikt inom e-handel?

  Vi ser e-handel som vår passion och inte bara en affärsmodell. Med vår egen e-handelsplattform, Ashop, erbjuder vi en av de snabbaste och mest användarvänliga lösningarna på marknaden. Men vi går bortom standardlösningar och erbjuder skräddarsydda alternativ för varje företags unika behov.
 • 02

  Kan jag få en skräddarsydd e-handelslösning?

  Absolut! Vi har bred erfarenhet av att skapa skräddarsydda lösningar som uppfyller specifika krav och önskemål för företag som Euronics, Team Workwear, Seacloud och Wayshop.
 • 03

  Hur hanterar ni grafisk design och varumärkesidentitet för e-handel?

  Grafisk design och varumärkesidentitet är kritiska för att skapa en konsekvent kundupplevelse. Våra designers bidrar med att finslipa eller återskapa din grafiska profil online, så att den speglar ditt företags värderingar och vision.
 • 04

  Vilka integrationer kan jag förvänta mig med er e-handelslösning?

  Vi strävar efter sömlösa integrationer, oavsett om det gäller affärssystem, betallösningar eller andra funktioner. Med vår tekniska expertis kan vi skapa flexibla lösningar som matchar ditt företags specifika behov.
 • 05

  Vad innebär det att ha Adaptive Media som digital partner?

  Som din digitala partner stöttar vi dig genom hela processen. Från strategiska beslut och design till tekniska lösningar och problemhantering. Vårt mål är att optimera hela kundresan och säkerställa att din e-handel är i framkant av den senaste tekniken.
 • 06

  Hur kan jag vara säker på att min e-handels kommer matcha mitt varumärke?

  Vi tror starkt på att ingen ska kompromissa med sin vision på grund av tekniska begränsningar. Vi arbetar tätt med dig för att förstå ditt varumärke och se till att din e-handelslösning stärker, snarare än försvagar, din varumärkesidentitet.
 • 07

  Hur hjälper ni till att optimera kundresan på min e-handelssida?

  Vi ser e-handel som en helhetsupplevelse. Det handlar inte bara om produkter utan om att säkerställa en positiv kundresa från början till slut. Detta inkluderar funktioner och appar som möter kundens behov, samt en design som förstärker ditt varumärke.
Bild
Grillkung

Omtyckta av både bransch och kunder

Grillkung är en starkt lysande stjärna på ehandels-himlen, och oerhört omtyckta av både bransch och av kunder. Grillkung.se har vunnit tävlingar såsom årets butik på Prisjakt flera år i följd och är allt som allt en riktig framgångssaga.

Bild
Team Workwear

Digitalisering av en retail-kedja

För företag som säljer B2B så ligger digitala satsningar högt på agendan, och tillsammans med en B2B-inriktad retailkedja bestående av fackhandlare i samarbete så genomförde vi ett större utvecklingsprojekt.

Bild
Euronics

Komplett digital utvecklingspartner

Vi på Adaptive Media har jobbat med Euronics i över 12 år, och har innan dess ytterligare över 10 års erfarenhet av att jobba med butiker i Euronics-kedjan.

Behöver ni hjälp med ett projekt?

Kontakta oss
 • Surbrunnsgatan 59
 • 113 27 Stockholm