vi bygger fältsystem åt företag i behov av det
Vad vi gör

Fältsystem

Att bygga system som löser existerande problem eller förändrar och underlättar arbetsprocesser för företag är något vi tycker är riktigt kul - och något vi är riktigt bra på.

En typ av system vi byggt åt flera kunder och samarbetspartners är vad vi kallar fältsystem. Vi har byggt fältanpassade system i så många sammanhang och för så olika typer av case att vi sträcker på oss och utnämner oss själva till experter. 

Vad är ett fältsystem?

Fältsystem stöttar företag i det arbete som sker utanför företagslokalerna samt att hantera arbete som utförs på fältet. Det kan vara alltifrån canvas-försäljning, larminstallationer, fibergrävning eller servicejobb. Alla case där någon planerar ett arbete eller ett projekt i ett system, men att arbetet utförs (delvis) på fältet.

Vanligt är att vi i dessa system och lösningar bygger in omfattande projektstöd, kartvyer, signeringsfunktioner med mobilt bank-id och olika typer av checklistor. Projekten inkluderar alltid möjligheter till effektiv uppföljning i olika skikt, och flexibla rapporter. 

Olika versioner

Vi har utvecklat unika versioner av denna typ av system, bland annat för flera fiberleverantörer och telekombolag och användningen av våra applikationer och lösningar har visat sig göra enormt stor skillnad i deras arbete. De har bland annat sett ökningar i försäljning, hjälpt verksamheterna hålla bättre koll på arbetet, göra mindre misstag och därmed slösa mindre resurser.

Fältsystem är såklart inte begränsat till fiberleverantörer - alla typer av verksamheter som jobbar ute på fält har nytta av ett sammansvetsat system som täcker alla delar och aspekter till att arbeta från flera platser samtidigt men ändå ha en gemensam översikt över processen.
vi bygger fältsystem för distansförsäljning

Använd vårt system i en app

Vi kan nu även erbjuda företag att köra sina fältsystem genom en mobilapp. Det gör det ännu enklare för användarna som slipper använda systemet via en webbläsare. Vår lösning undviker dock den stora uppstartstiden och delar av kostnaden att låta utveckla en helt ny app varje gång - vi har en standardlösning som wrappar våra fältsystem i en befintlig app.
 • 01

  Vad är ett fältsystem?

  Ett fältsystem stöttar företag i arbete som utförs utanför företagslokalerna, exempelvis vid canvas-försäljning, larminstallationer, fibergrävning, eller servicejobb. Systemet är utformat för att hantera arbete på fältet och förbättra arbetsprocesser.
 • 02

  Varför bör jag använda ett fältsystem för mitt företag?

  Om ditt företag ofta utför arbete utanför kontoret, kan ett fältsystem hjälpa er att hålla koll på arbetet, minska misstag, spara resurser, och öka försäljningen.
 • 03

  Vilka funktioner inkluderar era fältsystem?

  Vi inkluderar omfattande projektstöd, kartvyer, signeringsfunktioner med mobilt bank-id och olika checklistor. Dessutom erbjuder vi effektiv uppföljning i olika skikt och flexibla rapporter.
 • 04

  Är era system endast för fiberleverantörer och telekombolag?

  Nej, våra fältsystem kan användas av alla typer av verksamheter som arbetar på fältet. Vi har utvecklat system för en rad olika branscher och behov. Eftersom vi skräddarsys system och inte har färdiga hyllprodukter så är möjligheterna oändliga.
 • 05

  Hur kan jag använda fältsystemet på min mobil?

  Alla fältappar optimeras för användande på mobil och surfplatta genom webbläsaren. Vi erbjuder nu även en möjlighet för företag att använda sina fältsystem genom en mobilapp. Detta ger användarna en smidigare upplevelse jämfört med att använda systemet via en webbläsare.
 • 06

  Är det dyrt att integrera systemen till er mobil-app?

  Nej, vi erbjuder en standardlösning där våra fältsystem kan integreras i vår befintliga app, vilket sparar tid och kostnader för utveckling. Jämfört med kostnaden för utveckling av själva fältsystemen så är det en mindre kostnad.
 • 07

  Varför ska jag välja just ert fältsystem?

  Vår erfarenhet av att bygga fältanpassade system i många olika sammanhang har gjort oss till experter. Vi har hjälpt många företag att öka sin effektivitet, minska misstag och därmed spara resurser.

Kundcase där vi byggt unika fältsystem

Bild
Telenor Villafiber

Så hjälpte vi Telenor att vinna villafiberkriget

2016-2018 utspelade sig det som har kommit att kallas villafiber-kriget. Alla stora operatörer; Telenor, Telia, Tele2, IP-Only m.fl hade som avsikt att expandera stort med fiberutbyggnad på landsbygd och tätort i Sverige, och det var ett race i varje område om vem som skulle hinna först.

Bild
GlobalConnect (IP-Only)

Användaranpassade flöden och funktioner

Fiberleverantören GlobalConnect, tidigare IP-Only har spetskompetens inom fiber och vi fick uppdraget att ta fram ett säljstöd för att stötta GlobalConnect i deras arbete.

Bild
Ownit

Telecombolaget med kundservice i världsklass

Telekombolag och operatörer är inte traditionellt kända för bra kundservice, men det finns en operatör i Sverige som står ut och vinner priser för sin kundservice år efter år - Ownit Bredband.

Behöver ni hjälp med ett projekt?

Kontakta oss
 • Surbrunnsgatan 59
 • 113 27 Stockholm