Rabble

Störst inom mobil marknadsföring

Vi är medgrundare till Rabble som idag har växt till en stor spelare inom mobil marknadsföring i Norden. Rabble har fått in kapital i flera rundor, vilket har möjliggjort en snabb tillväxt på en spännande marknad.
Logo
mobil marknadsföring

Rabatter i närområdet

Rabble är en tjänst som hjälper företag att marknadsföra sig till nya kunder, med fokus på kunder i närområdet. Rabble lanserades som en app för iPhone och Android 2010, och använde då geopositionering för att koppla ihop användare med bra erbjudande och rabatter i närheten.

Läs mer om våra egna tjänster

Bild
Fejka

Generera fejkade personuppgifter

Vi som många andra som bygger och testar system är ofta i behov av testpersonnummer för våra system. Det finns en hel del tjänster för att generera testdata, men ingen uppfyllda de behov vi hade - så vi labbade ihop Fejka.nu.

Bild
Vegopedia

Ett uppslagsverk för vegetariska produkter

Vegopedia är ett egenutvecklat digitalt uppslagsverket för vegetariska produkter! En plattform som samlar de mest populära vegoprodukterna på ett och samma ställe.

Bild
Gitpine

Github-administration för utvecklare

Gitpine är en tjänst där utvecklare kan hantera och synkronisera labels (etiketter) mellan sina repositories (projekt) hos tjänsten Github.

Behöver ni hjälp med ett projekt?

Kontakta oss
  • Surbrunnsgatan 59
  • 113 27 Stockholm