Gitpine

Github-administration för utvecklare

Gitpine är en tjänst där utvecklare kan hantera och synkronisera labels (etiketter) mellan sina repositories (projekt) hos tjänsten Github.
Logo
Github-administration för utvecklare

Effektivisering

Har man som utvecklare eller byrå fler än några enstaka repositories på Github och använder skräddarsydda labels blir det snabbt tidskrävande att hålla dessa i synk och att göra ändringar är trubbigt. Detta löser Gitpine genom att tillhandahålla ett gränssnitt för att tillämpa ändringar på flera repositories samtidigt. Effektivisering ftw!

Gitpine är numera nedstängt då Github själva lanserade standardlabels för projekt. Kanske hade de vart inne på Gitpine och blivit inspirerade 😄

Fler labbprojekt!

Bild
Cube

Kostnadseffektiv app-lösning

Användare av våra kunders system och tjänster kan nu lätt komma åt tjänsterna via sin Iphone, Ipad eller android-enhet utan att behöva våra kunder behöver finansiera en helt app.

Bild
Desk widget

Direkt kontakt med vår support

Vi erbjuder kunder en feature där vi driftar tjänster och system är en bubbla i nedre hörnet med ett frågetecken för direkt kontakt med vår support.

Bild
Checkpine

Checklistor!

Vi påbörjade utveckling av den här tjänsten (som internt hette Checkpine) inom ramen för en Labb-vecka och utvecklade den därefter vidare under ett par månader.

Behöver ni hjälp med ett projekt?

Kontakta oss
  • Surbrunnsgatan 59
  • 113 27 Stockholm