aktiv projektledning
Vad vi gör

Projektledning

Vi arbetar med många olika projekt dagligen och vi älskar när det är mycket som sker där vår kreativa sida och innovationskraft får komma fram och förgylla de projekt vi arbetar i. I detta så krävs det aktiv projektledning som ser till att ta fram det bästa ur alla i vårt team och som ser till att rätt person kan fokusera på rätt uppgift. 

Agil projektledning

Projektledare är en vanlig roll som arbetar med att att organisera arbete och arbetsuppgifter inom projekt internt och externt för många verksamheter. På Adaptive Media jobbar vi med agila projekt och ser alltid till att projektledningen i projekten synkar med övriga roller så att vi kan leverera som ett tight team. I de projekt vi utför så är olika delar av vårt team involverade i olika projekt, och alla projekt har inte behov av alla roller - men alla i vårt team oavsett roll finns alltid där för att stötta och fungera som bollblank i projekten. 

Projektledning sker inte bara internt

Utvecklingsprojekt och digitalisering är svårt, och för att hålla ihop projekt krävs tydlig och bra projektledning - ett område där vi har lång dokumenterad erfarenhet. Våra projektledare tar ett stort ansvar både i våra utvecklingsprojekt men även i verksamhetsutveckling tillsammans med våra kunder och säkerställer långsiktigt hållbara lösningar som ändå är flexibla och snabbfotade.
vi jobbar aktivt med projektledning

Projekt där vi varit ansvariga för projektledning

Bild
Telenor

Lång samarbetspartner

Telenor och deras olika dotterbolag har under många år varit en av våra viktigaste samarbetspartner, och vi har genomför många lyckade projekt ihop. Vi började samarbeta redan 2012 då Telenor förvärvade Ownit (som vi arbetade tillsammans med redan tidigare).

Bild
Euronics

Komplett digital utvecklingspartner

Vi på Adaptive Media har jobbat med Euronics i över 12 år, och har innan dess ytterligare över 10 års erfarenhet av att jobba med butiker i Euronics-kedjan.

Bild
Freelway

Mobility as a service

Freelway är en tjänst för att samordna transporter av personer och paket. Effekterna blir ett mer hållbart resande, och färre men effektivare transporter. Vi på Adaptive Media hjälper till med allt från strategi, UX och utveckling till framtagande av grafiskt material över flera plattformar.

Behöver ni hjälp med ett projekt?

Kontakta oss
  • Surbrunnsgatan 59
  • 113 27 STOCKHOLM