aktiv projektledning
Vad vi gör

Projektledning

Vi arbetar med många olika projekt dagligen och vi älskar när det är mycket som sker där vår kreativa sida och innovationskraft får komma fram och förgylla de projekt vi arbetar i. I detta så krävs det aktiv projektledning som ser till att ta fram det bästa ur alla i vårt team och som ser till att rätt person kan fokusera på rätt uppgift. 

Agil projektledning

Projektledare är en vanlig roll som arbetar med att att organisera arbete och arbetsuppgifter inom projekt internt och externt för många verksamheter. På Adaptive Media jobbar vi med agila projekt och ser alltid till att projektledningen i projekten synkar med övriga roller så att vi kan leverera som ett tight team. I de projekt vi utför så är olika delar av vårt team involverade i olika projekt, och alla projekt har inte behov av alla roller - men alla i vårt team oavsett roll finns alltid där för att stötta och fungera som bollblank i projekten. 

Projektledning sker inte bara internt

Utvecklingsprojekt och digitalisering är svårt, och för att hålla ihop projekt krävs tydlig och bra projektledning - ett område där vi har lång dokumenterad erfarenhet. Våra projektledare tar ett stort ansvar både i våra utvecklingsprojekt men även i verksamhetsutveckling tillsammans med våra kunder och säkerställer långsiktigt hållbara lösningar som ändå är flexibla och snabbfotade.
vi jobbar aktivt med projektledning
 • 01

  Vad innebär projektledning på Adaptive Media?

  På Adaptive Media innebär projektledning att aktivt organisera och leda våra projekt för att säkerställa att rätt person arbetar med rätt uppgift. Det handlar om att ta fram det bästa ur vårt team och skapa hållbara lösningar.
 • 02

  Hur skiljer sig agil projektledning från traditionell projektledning?

  Vår variant av agil projektledning fokuserar på flexibilitet, snabb respons på förändringar och tät samverkan inom teamet. Hos Adaptive Media innebär detta att vi ständigt synkar med alla roller i projekten för att leverera som ett sammansvetsat team.
 • 03

  Vilka roller involveras ofta i era projekt?

  Olika delar av vårt team involveras i olika projekt beroende på behoven. Även om alla projekt inte behöver alla roller, finns alla teammedlemmar tillgängliga för att ge stöd och agera som diskussionspartners.
 • 04

  Varför är projektledning så viktigt för Adaptive Media?

  Projektledning säkerställer att våra projekt rör sig framåt på ett strukturerat sätt och att våra kunder får långsiktigt hållbara, men ändå flexibla och responsiva lösningar.
 • 05

  Hur involverar ni era kunder i projektledningen?

  Våra projektledare tar aktivt ansvar inte bara i våra utvecklingsprojekt utan också i verksamhetsutveckling tillsammans med våra kunder. Vi arbetar tätt med dem för att skapa lösningar som passar deras behov.
 • 06

  Vad innebär det att "projektledning sker inte bara internt"?

  Det betyder att vi inte bara fokuserar på intern projektledning inom Adaptive Media. Vi engagerar oss även i projektledning tillsammans med våra kunder, och säkerställer att utvecklingsprojekt och digitaliseringsinsatser har tydlig och effektiv ledning.
 • 07

  Vad är nyckeln till en framgångsrik projektledning enligt er?

  Nyckeln är att ha en projektledare som kan organisera arbete effektivt, säkerställa att rätt personer är involverade vid rätt tidpunkt, samt ha en agil inställning för att anpassa sig efter förändrade förutsättningar och behov.
 • 08

  Hur bidrar projektledning till innovation på Adaptive Media?

  Genom att ha en effektiv projektledning kan vårt team fokusera på sina styrkor, vilket i sin tur tillåter vår kreativa sida och innovationskraft att verkligen blomstra i de projekt vi tar oss an.
 • 09

  Vilka utmaningar möter ni ofta inom projektledning och hur hanterar ni dem?

  Utvecklingsprojekt och digitalisering kan vara komplexa. Utmaningar kan inkludera snabba förändringar i krav eller tekniska hinder. Med vår erfarenhet, agila inställning och nära samarbete med kunden, navigerar vi genom dessa utmaningar för att leverera optimala lösningar.

Projekt där vi varit ansvariga för projektledning

Bild
Telenor

Lång samarbetspartner

Telenor och deras olika dotterbolag har under många år varit en av våra viktigaste samarbetspartner, och vi har genomför många lyckade projekt ihop. Vi började samarbeta redan 2012 då Telenor förvärvade Ownit (som vi arbetade tillsammans med redan tidigare).

Bild
Euronics

Komplett digital utvecklingspartner

Vi på Adaptive Media har jobbat med Euronics i över 12 år, och har innan dess ytterligare över 10 års erfarenhet av att jobba med butiker i Euronics-kedjan.

Bild
Freelway

Mobility as a service

Freelway är en tjänst för att samordna transporter av personer och paket. Effekterna blir ett mer hållbart resande, och färre men effektivare transporter. Vi på Adaptive Media hjälper till med allt från strategi, UX och utveckling till framtagande av grafiskt material över flera plattformar.

Behöver ni hjälp med ett projekt?

Kontakta oss
 • Surbrunnsgatan 59
 • 113 27 Stockholm