Scoreboard

Bildigenkänning av gamingresultat

På en av våra interna labbveckor arbetade några i teamet med en minst sagt annorlunda uppgift. Med hjälp av en Rasberry Pi och en påkopplad kamera så byggdes Scoreboard, en tjänst som automatiskt tar bilder av en TV-skärm och själv känner av och tar en bild när resultattavlan i spelet NHL17 visas. Bilden analyseras och parsas till faktisk information om matchresultat, som sedan sparas i en statistikdatabas.
Logo
Bildigenkänning av gamingresultat

Statistikanalys

Via ett webbgränssnitt så kan man gå in och göra statistikanalyser av resultat gällande lag, skott, trender och mycket mer. Ett onödigt projekt vid första anblick - men sjukt kul, och fantastiskt lärorikt med tanke på inslagen av IoT, bildigenkänning och det komplexa flöde som krävdes för att få ihop helheten. Ett typiskt labbprojekt helt enkelt.

Fler labbprojekt!

Bild
Desk widget

Direkt kontakt med vår support

Vi erbjuder kunder en feature där vi driftar tjänster och system är en bubbla i nedre hörnet med ett frågetecken för direkt kontakt med vår support.

Bild
Cube

Kostnadseffektiv app-lösning

Användare av våra kunders system och tjänster kan nu lätt komma åt tjänsterna via sin Iphone, Ipad eller android-enhet utan att behöva våra kunder behöver finansiera en helt app.

Bild
Gitpine

Github-administration för utvecklare

Gitpine är en tjänst där utvecklare kan hantera och synkronisera labels (etiketter) mellan sina repositories (projekt) hos tjänsten Github.

Behöver ni hjälp med ett projekt?

Kontakta oss
  • Surbrunnsgatan 59
  • 113 27 Stockholm