Egna tjänster

Visualisera, bearbeta och exportera sensordata

Uppkopplade sensorer som loggar temperatur, luftfuktighet och position - vad kan man göra med det? Den frågan har vi ställt oss och vår nyfikenhet har resulterat i en ny plattform. Låt oss presentera Sensei.
Logo
sensei plattform sensordata

Sensordata för transport

Med Sensei kan vi nu erbjuda hämtning och export av sensordata i realtid från individuella sensorer. En ultimat tjänst för bland annat leverans- och transportbolag som får en komplett översikt och full koll över alla aktiva transporter och de råvaror eller produkter som hanteras. Leveranser där bland annat luftfuktighet, temperatur och position är viktiga nyckelfaktorer för en lyckad leverans.

Sensei är en game changer som kommer möjliggöra en elektrifiering av matleveranser med bibehållen temperaturkontroll

- Johan Vallstrand, VD på Adaptive Media

Varför Sensei?

Visualisering av sensordata ger användaren möjlighet att agera reaktiv men även proaktivt, tidigt - hantera fel som uppkommit och identifiera fel som potentiellt kan uppkomma. All data visualiseras tydlig för användaren i en översiktlig Dashboard som är smidig att anpassa, filtrera och exportera data från.
Sensei ger användaren:
  • Direkt koppling mellan sensorer och Sensei
  • Hämtning och export av sensordata i realtid
  • Visualisering av sensordata i en dashboard
  • Komplett översikt och full kontroll
  • Direkt hantering av fel som uppstår
  • Identifiering av fel som potentiellt kan uppkomma
  • Mätning och jämförelse av viktiga KPI:värden och nyckeltal
  • Export av specifika scenarier
sensei plattform sensordata

Förebygg och hitta fel med filtrering

Användaren får möjlighet att hitta korrelationer mellan fel över tid och förebygga dessa genom att mäta och jämföra KPI:värden och viktiga nyckeltal tack vare hur Sensei visualiserar och presenterar datan. 

Allt detta är möjligt tack vare kraftfulla filter som tar fram och även möjliggör export av specifika scenarios - vilket ger friheten att jobba vidare i andra system och program. Exportera enbart det den data du är i behov av, ni kan själva filtrera och exportera datan i olika format.

Läs mer om våra egna tjänster

Bild
Cube

Kostnadseffektiv app-lösning

Användare av våra kunders system och tjänster kan nu lätt komma åt tjänsterna via sin Iphone, Ipad eller android-enhet utan att behöva våra kunder behöver finansiera en helt app.

Bild
Plocka

Smart lagerhantering

En ny tjänst för logistik, plock- och lagerhantering inom e-handel, med koppling till vår e-handelsplattform Adaptive Shop.

Bild
Splint

En flexibel integrationsplattform

Är ni i behov av integration mellan era nuvarande system? Få komplett automation, kontroll och struktur på alla era kopplingar med vår integrationsplattform Splint!

Behöver ni hjälp med ett projekt?

Kontakta oss
  • Surbrunnsgatan 59
  • 113 27 Stockholm