Splint

En flexibel integrationsplattform

Är ni i behov av integration mellan era nuvarande system? Få komplett automation, kontroll och struktur på alla era kopplingar med vår integrationsplattform Splint!
Logo

En lösning för många problem

Genom API-kopplingar transformerar Splint helt självständigt data mellan system för ett mer automatiserat arbetsflöde - som resulterar i att ni får mer tid över till annat! 

Splint jobbar och översätter helt enkelt mellan era system - allt från enkla format till mer avancerade arrangemang. Eftersom Splint jobbar helt självgående på webben behöver ni ej dras med tunga filer internt eller plug-in applikationer som belastar systemen för att ta del av tjänsten - bättre blir det inte!

Splint hjälper våra kunder att integrera system och automatisera komplexa flöden. I Splint kan vi enkelt lägga in fler kopplingar och genom det spara pengar och slippa driftkostnader!

- Oscar Larsson, COO/Projektledare - Adaptive Media

Bakomliggande teknik

Splint bygger på något vi kallar för ''Connectors'' - som även i olika sammanhang kallas för kopplingar (filbaserad kommunikation eller API-kopplingar). De system ni vill koppla samman läggs in i Splint som en uppgift - när en uppgift schemaläggs så sköter Splint detta kontinuerligt för ett ultimat arbetsflöde och som stöd för att underlätta för er i det dagliga arbetet.
 
Vare sig ni är i behov av komplexa uppsättningar mellan ett flertal system eller en enskild koppling så kan dessa kopplingar skräddarsys för att möta de behov ni har.

Har ni frågor angående Splint - kontakta oss för mer information eller läs mer om priser och våra paketlösningar på Splint.se!

splint integrationsplattform

Läs mer om våra egna tjänster

Bild
Plocka

Smart lagerhantering

En ny tjänst för logistik, plock- och lagerhantering inom e-handel, med koppling till vår e-handelsplattform Adaptive Shop.

Bild
Ashop

En modern e-handelsplattform

Ashop är en e-handelsplattform som är bland de snabbaste och mest lättanvända på marknaden. Plattformen utvecklas löpande och används av e-handlare runt om i hela Sverige.

Bild
Atlantis

Ett ramverk med många möjligheter

Atlantis är enkelt förklarat ett ramverk med en variation av återanvändbara komponenter som täcker olika behov våra kunder kan tänkas ha i det dagliga arbetet.

Behöver ni hjälp med ett projekt?

Kontakta oss
  • Surbrunnsgatan 59
  • 113 27 Stockholm