vi bygger smarta system och verktyg för telekom och fiber bolag
Vad vi gör

Telekom & Fiber

Vi ökar försäljningen åt de främsta företagen i Sverige inom telekom genom att bygga smarta säljverktyg och system för fält- och distansförsäljning. Dessutom styr vi upp och förenklar leverans och installation av deras tjänster vilket ger fler nöjda kunder och bättre dokumentation för företagen. 

Oavsett om behoven är inom sälj, beredning, leverans, drift eller mer kundnära lösningar inom kundservice, mina-sidor eller publik webb så är vi en trygg och stabil partner inom utveckling som levererar system och verktyg anpassade för varje enskilt case. Våra systemlösningar är alltid anpassade efter användarna, vilket ger ett effektivare arbete och i slutändan nöjdare anställda och kunder.
telekom & fiber projekt

Lång erfarenhet av telekom-branschen

Vi har arbetat i en bra bit över 10 år med systemlösningar och tjänster inom telekom och känner behoven, processerna och flödena. Vi kompletterar befintliga IT-avdelningar och systemlösningar med ett innovations-tänk digitalt, och med våra erfarenheter från branschen - och från andra branscher - så har vi ofta en unik take kring lösningar.

Kundcase med telekom/fiber-bolag

Bild
Ownit

Telecombolaget med kundservice i världsklass

Telekombolag och operatörer är inte traditionellt kända för bra kundservice, men det finns en operatör i Sverige som står ut och vinner priser för sin kundservice år efter år - Ownit Bredband.

Bild
Telenor Villafiber

Så hjälpte vi Telenor att vinna villafiberkriget

2016-2018 utspelade sig det som har kommit att kallas villafiber-kriget. Alla stora operatörer; Telenor, Telia, Tele2, IP-Only m.fl hade som avsikt att expandera stort med fiberutbyggnad på landsbygd och tätort i Sverige, och det var ett race i varje område om vem som skulle hinna först.

Bild
GlobalConnect (IP-Only)

Användaranpassade flöden och funktioner

Fiberleverantören GlobalConnect, tidigare IP-Only har spetskompetens inom fiber och vi fick uppdraget att ta fram ett säljstöd för att stötta GlobalConnect i deras arbete.

Behöver ni hjälp med ett projekt?

Kontakta oss
  • Surbrunnsgatan 59
  • 113 27 STOCKHOLM