Webbplatser
Vad vi gör

Webbplatser

I över 10 år har vi specialiserat oss på att utforma och utveckla exceptionella webbplatser. Även om vi oftare bygger annat än rena webbplatser såsom system och digitala tjänster så fokuserar vi alltid på att leverera resultat som överträffar våra kunders förväntningar när vi väl gör det. Varje projekt vi åtar oss får vår fulla uppmärksamhet och expertis, oavsett dess storlek eller komplexitet. Vi kombinerar hög funktionalitet och användarvänlighet med estetiskt tilltalande design för att skapa skräddarsydda, premium webbplatser.

Anpassade lösningar för specifika behov

Hos oss finns ingen "one-size-fits-all"-lösning. Vi tror att varje webbplats bör vara unik för att göra avtryck och genuint uttrycka varumärkets identitet. Vi anpassar därför varje webbplats vi skapar efter ditt specifika behov och affärsmål. Om du söker efter en webbplats som sticker ut, ger en fördjupad digital upplevelse och skiljer dig från mängden, är vi här för att hjälpa till. Vi har alltså inget löpande-band, utan levererar värde till företag som prioriterar kvalitet.

Optimerade webbplatser för sökmotorer

Prestanda är en viktig aspekt av alla webbplatser vi bygger. Vi optimerar varje del av webbplatsen för att säkerställa snabb laddningstid, responsivitet och användarvänlighet - oavsett vilken enhet som används för att besöka den. Vi arbetar inte bara för att skapa attraktiva webbplatser, utan även för att optimera dem för sökmotorer, vilket hjälper ditt varumärke att bli mer synligt online.
Bild

Design anpassat efter kundens branding

Varje företag är unikt och det är viktigt att en webbplats återspeglar detta. Vi anpassar designen av din webbplats baserat på din befintliga branding. Detta innebär att vi noga tar hänsyn till din varumärkesidentitet, färger, typsnitt, grafiska element och tonalitet när vi skapar din webbplats. Om ditt företag inte har en befintlig branding, eller om du vill göra om din nuvarande, har vi expertisen att hjälpa till och börja från början. Vi kan arbeta tillsammans med er för att skapa en stark och konsekvent branding som genomsyrar alla era digitala plattformar. Läs mer om hur vi jobbar med branding här!

Responsiv design för alla enheter

En webbplats ska vara lika funktionell och tilltalande oavsett om den besöks från en dator, en smartphone eller en surfplatta. Vi använder det populära och kraftfulla PHP-ramverket Laravel, och ofta i fallet med webbplatser använder vi dessutom ett verktyg som hter Laravel Nova. Det är ett avancerat men samtidigt intuitivt CMS-system som bygger på Laravel. Laravel Nova gör det möjligt för oss att bygga flexibla och skalbara webbplatser på ett effektivt sätt, vilket betyder att din webbplats kan växa och utvecklas tillsammans med ditt företag. Oavsett komplexiteten i ditt projekt kan vi med Laravel Nova skapa en skräddarsydd webbplats som uppfyller dina specifika behov och mål med webbplatsen - detta gör det även till ett idealiskt verktyg för att bygga moderna, responsiva webbplatser. 
Bild

Pålitlig support och underhåll

Vårt arbete avslutas inte när vi levererat en webbplats. Vårt team är här för att erbjuda pålitlig support och underhåll långt efter att din webbplats har lanserats. Vi värdesätter långsiktiga relationer och är dedikerade till att hjälpa dig att upprätthålla och förbättra din webbplats över tiden.

Tidigare arbeten

Vårt arbete med Ebbot exemplifierar vår filosofi och kompetens. Vi använde Laravel Nova, ett kraftfullt och flexibelt CMS-system, för att bygga en webbplats som gav Ebbot frihet och kontroll. För att garantera hög prestanda använde vi aggressiv caching på Nginx-nivå (webbserver-nivå), vilket resulterade i en snabb och smidig användarupplevelse. Resultatet är en innovativ, högpresterande, användarvänlig och estetiskt tilltalande webbplats.
Bild
 • 01

  Vad skiljer era webbplatser från andra leverantörer?

  Vi har över 10 års erfarenhet av att skapa skräddarsydda, premium-webbplatser som kombinerar hög funktionalitet, användarvänlighet och estetisk design. Vi tar hand om ditt unika varumärkesidentitet och optimerar webbplatsen för sökmotorer för att förbättra synligheten online.
 • 02

  Hur anpassar ni webbdesignen enligt vårt varumärke?

  Vi fokuserar på att skapa en design som noga reflekterar ditt företags varumärkesidentitet, färger, typsnitt, grafiska element och tonalitet. Vårt mål är att webbplatsen ska vara en förlängning av ditt varumärke.
 • 03

  Vilka teknologier använder ni för att bygga webbplatser?

  Vi använder det populära och kraftfulla PHP-ramverket Laravel. För webbplatser använder vi ibland även Laravel Nova, ett avancerat men intuitivt CMS-system, vilket möjliggör skräddarsydda, flexibla och skalbara webbplatser.
 • 04

  Är webbplatserna ni skapar responsiva för alla enheter?

  Ja, varje webbplats vi bygger är optimerad för att fungera perfekt oavsett om den besöks från en dator, smartphone eller surfplatta.
 • 05

  Vad kan jag förvänta mig efter webbplatsen har lanserats?

  Efter lanseringen fortsätter vi att erbjuda pålitlig support och underhåll. Vi värderar långsiktiga relationer och strävar efter att hjälpa dig upprätthålla och förbättra din webbplats över tid.
 • 06

  Hur prioriterar ni webbplatsens prestanda?

  Prestanda är en nyckelfaktor i vår webbutveckling. Vi optimerar varje aspekt av webbplatsen för snabb laddningstid och responsivitet. Exempelvis använder vi aggressiv caching på Nginx-nivå vilket säkerställde en snabb och smidig användarupplevelse.
 • 07

  Har ni tidigare exempel på webbplatser ni har skapat?

  Absolut! Ett av våra stolta exempel är vår arbete med Ebbot, där vi kombinerade kraften i Laravel Nova med vår expertis för att skapa en högpresterande och estetiskt tilltalande webbplats. Vi har även skapat webbplatsen ownit.se.
 • 08

  Hur ser processen ut från att jag kontaktar er till färdig webbplats?

  Varje projekt vi åtar oss får vår fulla uppmärksamhet och expertis. Vi börjar med att förstå dina unika behov och affärsmål. Sedan går vi igenom design, utveckling och optimering. Efter lanseringen fortsätter vi att stödja dig med support och underhåll.
 • 09

  Kan ni hjälpa till om jag vill uppdatera eller göra om min nuvarande branding?

  Ja, om du vill uppdatera eller skapa en ny branding, har vi expertisen att hjälpa till. Vi kan arbeta tillsammans för att skapa en stark och konsekvent branding för ditt företag.
 • 010

  Vad menar ni med "Anpassade lösningar för specifika behov"?

  Vi tror inte på en "one-size-fits-all"-lösning. Istället skapar vi varje webbplats skräddarsydd för ditt specifika behov och affärsmål, vilket gör att din webbplats genuint kan uttrycka ditt varumärkes identitet och sticka ut från mängden.

Kontakta oss

Vår mission är att skapa högkvalitativa webblösningar som effektivt hjälper våra kunder att uppnå deras affärsmål. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig och skapa en webbplats som överträffar alla dina förväntningar. Kontakta oss idag för ett snack och låt oss börja omvandla din vision till verklighet.

  

Behöver ni hjälp med ett projekt?

Kontakta oss
 • Surbrunnsgatan 59
 • 113 27 Stockholm